Oferta dla sushi barów  (również nowopowstających)

sushibarSzanowni Państwo.
Od kilku lat zajmujemy się rozwojem sushi w Polsce. Liczba barów sushi stale się powiększa mimo, że działają one głównie w Warszawie. To właśnie w naszej stolicy jest ich najwięcej w europie (ok. 200). Mamy nadzieję, że sushi barów w innych miastach Polski również będzie przybywało, tym bardziej, że jest to ciekawa i dochodowa inwestycja.
W naszej karierze mieliśmy przyjemność odwiedzenia dużej ilości sushi barów i wiele z nich było nie najlepiej zaaranżowanych, co odbijało się na organizacji i wydajności pracy.

Proponujemy Państwu wszechstronną  pomoc przy otwieraniu nowych lokali sushi  polegającą na:
  •  przygotowaniu projektu sushi baru przez architekta  (z dostosowaniem do przepisów
     SANEPiD i p-poż);
  •  zorganizowaniu zespołu kucharzy;
  •  szkoleniu kucharzy sushi;
  •  przeszkoleniu personelu sushi baru;
  •  oddelegowaniu szefa kuchni na pierwszy okres działalności;
  •  przygotowaniu menu;
  •  nawiązaniu współpracy z dostawcami produktów do sushi;
  •  sprowadzeniu z Japonii niezbędnych sprzętów i oryginalnej zastawy;
  •  aranżacji i dekoracji lokalu;
  •  wykonaniu japońskiej kaligrafii.

 Działającym sushi barom proponujemy pomoc przy: 

  •  fachowym przeszkoleniu kucharzy sushi;
  •  dobraniu zespołu kucharzy: samodzielnych i
 początkujących po szkoleniu w Sushi Akademii ;
  •  wynajęciu kucharzy sushi na catering i większe imprezy.